Dronebeelden voor de WDR (Duitse televisie)

Afgelopen zomer mocht ik met het team van WDR1 alle dronebeelden verzorgen voor het programma Wunderschön van WDR1.

Tijdens deze week ben ik verantwoordelijk geweest voor het uitvoeren van alle dronevluchten. We zijn op verschillende locaties door heel Nederland geweest zoals het bekende Kinderdijk aan de kust bij Zandvoort. Ons team verbleef iedere nacht op het schip “De Amsterdam” van Boat Bike Tours, die van stad naar stad voer.

Hieronder is de promo van de uitzending te zien. De hele uitzending van anderhalf uur is te vinden op de website van de WDR.

Virtual Reality voor KLM

Met service centers in plaatsen als Manilla, Singapore, Mauritius etc. is het voor KLM onmogelijk om al haar medewerkers (en van bedrijven die ingehuurd worden) een goede rondleiding te geven op Amsterdam Airport Schiphol.

VIRTUAL REALITY TOUR

Met deze Virtual Reality Tour kan iedereen nu wel Schiphol ‘bezoeken’. Dit is een belangrijk onderdeel van het intensieve inwerkprogramma voor duizenden medewerkers wereldwijd.

Niet alleen kunnen ze rondkijken maar ze worden uitgebreid geïnformeerd over alle services en procedures die er zijn: van inchecken tot Special Assistance tot de prachtige Crown Lounges … alles komt aan bod.

Deze opdracht is door The Amsterdam VR Company uitgevoerd. Mijn rollen hierin waren audiorealisatie, director of photography en verdere assistentie bij dit project.

1523297057768.jpeg

Met de KLM Schiphol VR Tour geven we alle medewerkers van KLM en ingehuurde bedrijven (wereldwijd) een rondleiding en informeren wij hen over alle faciliteiten en services die hier worden aangeboden.

1523297057770.jpeg